Om Annette

Jeg hedder Annette Felber Krogfelt og er uddannet Fysioterapeut, Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut samt ALT terapeut. Jeg er også RAB godkendt, dvs. Registreret Alternativ Behandler.

Jeg blev uddannet fysioterapeut tilbage i 1995 og arbejdede derefter 11 år som praktiserende fysioterapeut på klinik.

Jeg kom ud for et biluheld i 1999, hvorefter jeg desværre fik problemer med nakken og deraf hovedpine og migræne. I de efterfølgende år prøvede jeg mange behandlingsformer i et forsøg på at afhjælpe mine smerter – desværre uden den store virkning.

Efter 7 år fik jeg Kranio-Sakral Terapi behandling og det har hjulpet mig rigtigt meget. I alle de år jeg havde ondt, lovede jeg mig selv, at hvis der fandtes en behandlingsform, der kunne hjælpe mig, så ville jeg lære det. Derfor startede jeg i 2008 med at lære KST.

Mit fokus er i samarbejde med dig, at genskabe balance og harmoni i din krop.
Jeg har efterhånden mange uddannelser og kurser bag mig. Når jeg behandler bruger jeg den tilgang, som passer netop til dig og dit problem. Ofte bliver det en kombination af flere behandlingsmetoder/-teknikker.

Jeg sætter kvalitet og omsorg højt.

Jeg har haft egen klinik siden 2011. KST Klinikken finder du på Odinsvej 28, Struer. 

Jeg er RAB-godkendt Eksamineret Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut

Kunne du tænke dig, at se mine uddannelser?

Ønsker du at blive kontaktet?

Du er velkommen til at kontakte mig, uanset om du uforpligtende ønsker at drøfte dine problemer, eller du vil bestille tid til behandling.

Eller ring på: 4230 3027